nemchedogg

A dogg from Germany

Sunday, February 12, 2006

Doggystyle


Wsi4ko se slu4i v edin kysen oktomvriiski sledobed... razhojdah se v edno nemski selo(Kagel) s nemskata mi domakinq, radina i nevena... Pravihme nqkvi opiti da u4im nem4eto na bylgarski, am ato ne 6te, ta ne 6te da kaje "nem4eto"...mi nem4edogg kazva...eeee tui typi4ko nem4e, daje na zapis go imame!
Ta taka se otroniha dnite v germaniq...mina Gebustagspartyto na 29 sy6tiq mesec...ot germaniq ostanaha samo spomeni, snimki i film4eta sys showto na ru, koeto e samo za tesen priqtelski haterski nastroen kryg!
Vyrnah se kym sivoto rapyrsko ejednevie, dalo podtig na mnozina rapeta, degradeta-zleta da tvorqt. Sytvorih i az blog. vtori blog, koito ne smqtah da polzvam. no hora s blog v blogger za jalost mogat da bydat komentirani samo ot other users na blogspot! i tyi nalaga se da se vyzpolzvam ot tozi mi ti account...
vyzpolzvam se , ama horata se 4udqt i se maqt...tova e poqsnitelen post...i poneje there4you ne6to ne se otvarq, tuka 6te pi6a sq!
da jivee nespravedlivostta na sveta, ne znam 6to...da jivee falshyt i licemerieto!, 6oto taka kazva toshko fizika, koito e bolen i sigurno za tova e prav!
ai sys zdrave 4itateli moi

P.S. i sq edin pozdrav za bobyr 2006
- (izo,)pravime li go?
- emiiiiiiiiiiiiiiii.........

5 Comments:

  • At 1:02 PM, Anonymous Anonymous said…

    poredniqt prost post, koito me izpylva s jivot!

     
  • At 12:09 PM, Blogger деница said…

    Абе зле такова, толкова много ли си се накефила на творението си, че сама си оставяш коментари. Трябва да приложиш видеоматериал, за да стане ясно.:)

     
  • At 7:59 PM, Blogger nemchedogg said…

    mi kat nikoi ne ostavq..glei do kvo oprqh hahah

     
  • At 12:07 PM, Blogger деница said…

    Иии, Дуда, поздрав по тоя случай с Drop It Like It's Hot... ей тука ми се пусна клипа и като го видя твоя приятел за немчедогг се сетих.

     
  • At 7:41 PM, Anonymous Anonymous said…

    nemchedogg sym az, az ne sym s priqtel! ami me byrkash s nqkoi adash!

     

Post a Comment

<< Home